Prima pagină > Evenimente > Eveniment stiintific si publicistic: a aparut nr. 5 al revistei stiintifice internationale „Synergies Roumanie” (acreditata CNCSIS, categoria B +)

Eveniment stiintific si publicistic: a aparut nr. 5 al revistei stiintifice internationale „Synergies Roumanie” (acreditata CNCSIS, categoria B +)

ianuarie 28, 2011

Intr-o prezentare grafica de exceptie, cu care publicatia si-a obisnuit deja cititorii, nr. 5 al revistei „Synergies Roumanie” cuprinde trei dosare: de literatura (coordonat de Laura Pavel, Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca), de didactica (sub coordonarea Ancai Cosaceanu, Universitatea din Bucuresti) si de lingvistica (avand-o ca si coordonator pe Anamaria Falaus, Universitatea din Nantes), la care se adauga un set de cronici avand ca obiect cateva dintre cele mai importante volume de critica si teorie literara aparute in ultima perioada in Romania.Tematica generala sub care sunt incluse cele trei dosare este Approches du sens. Perspectives litteraires, didactiques et linguistiques.

Colaboratori de inalt nivel academic, din tara si din strainatate, confera numarului un profil stiintific interdisciplinar fundamentat pe solide baze teoretice si tinand de actualitatea imediata a disciplinelor stiintifice abordate.

Reclame